Technical Rider: Pigtail Led Show

Podium:

Minimale afmetingen van podium: 8 meter (X) x 5 meter (Z) 0,50 meter (Y) op het podium dient 3×32 Ampère aanwezig te zijn t.b.v. geluid, licht & video. Het podium dient makkelijk bereikbaar te zijn voor het laden en lossen van al onze apparatuur. De plaats van doorgang van lossen tot podium dient een minimale breedte te hebben van 85 cm i.v.m. het drumpodium / drumkist.

Geluid:

Voor het geluid, licht & video dient onbelemmerd en rechtstreeks zicht op het poduim te hebben  van minimaal 3 meter x 3 meter die voorzien is van een omheining. Positie van de front of house moet recht voor het midden van het podium zijn op een afstand van 1,5x breedte podium.  Deze afstand is gemeten van voorkant podium tot aan voorkant front of house.

Licht:

De lichttafel bevindt zich in de front of house die aan de hierboven aangegeven grootte hoort te voldoen. Voor het licht hoort een minimale afmeting van 3,5 meter van onderkant plafond tot bovenkant podium te zijn.

Video (XL show):

De videoregie bevindt zich eveneens in de front of house, waar ook twee camera’s veilig geplaatst moeten kunnen worden. De LED-wall dient een solide ondergrond te hebben die het gewicht van het videoscherm dient te kunnen dragen (100 kg). Voor de LED-wall dient een minimale afmeting van 3,5 meter van onderkant plafond tot bovenkant podium te zijn.

 

ROCK AS IT SHOULD BE!

Copyright © 2020 pigtail.nl All Rights Reserved.